Pengikut

Rabu, 2 Mei 2012

HOT!! Scandal Azmin Ali?

Kisah azmin ali di blow job sedang hangat diperkatakan, namun azmin seperti biasa akan mengikut jejak langkah sifunya untuk menafikan dan menuduh fitnah UMNO.

Aku tak mau tuduh apa, tapi aku nak tunjuk kat korang gambar-gambar azmin ali yang mungkin boleh buat kita terfikir sejenak sama ada itu azmin atau tidak.






Sekali pandang pada gambar minaq_jinggo yang atas tu, macam ada persamaan. 

Persamaan pertama : butang baju berwarna putih.
Persamaan kedua : jam tangan yang serupa.




12 ulasan:

  1. Satu analisis yang bagus... sebarkan...!!!

    BalasPadam
  2. Aiskrim Konekto2 Mei 2012 12:55 PTG

    Bro, makin gampang aku tgk kes skandal azmin ali ni. Sebarkan analisis anda.

    BalasPadam
  3. ok geng dh di pautkan blog geng ke dalam blog saya.. kita gempur bagi mereka tercirit.. or die.. hehe..

    mai paut juga ye my blog thankz..
    www.headbomb.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Jam pun sama

    BalasPadam
  5. baju biru tu sama siot. lengan baju pun sama panjang.. ha3

    BalasPadam
  6. Jam pun sama.. Tapi bukan Jam OMEGA laa.. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti dia jawab tak de pen dalam poket...kan jadi pen omega plak..

      Padam
    2. Saya tak pernah tinggalkan pen...walaupun ke jamban...

      Padam
  7. jgn disebarkan. dosa akan berganda2 sekejap ja..kekal smpai kiamat

    BalasPadam
  8. confirm! jam sebijik..mcm biasa, ni umno punya keja,hahaha..

    BalasPadam
  9. diorang ni adik-beradik semuanya hampeh!!baik c azmin, c azwan apatah lagi c umi hafilda!!!! ke diorang sesaje nak reka perang adik-beradik tu utk cipta glamour??? Kesian...panas perut ibu yg mengandungkan diorang ni!! Byk2 kan bertaubat..mudah2n kembali ke pangkal jalan.

    BalasPadam
  10. Memang soheh yang dalam gambar dan toilet tu orang ygsama ...!Ini semua kerja Umno/BN lah yg telah berjaya mperalat dan pergunakannya yg paksa dia buat projek dalam toilet.Orang mesti percaya bhwa ini adalah konspirasi kerana mustahil dan tak masuk akal anak orang alim & guru agama sanggup melakukan kerja terkutuk itu kalau tidak diugut & dipaksa, betul tak?????????????????kalaulah anggota tubuh badan slain dari mulut boleh bercakap......

    BalasPadam

Sendiri komen, sendiri tanggung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...