Pengikut

Khamis, 7 Mac 2013

Isu Mayat Tentera Sulu Di Dalam Satu Lubang.

Salam 1Malaysia.

Aku suka betul baca blog-blog pembangkang. Bila aku baca secara tak langsung boleh buat hati aku gembira sebab banyak bahan jenaka yang depa pamerkan. Banyak bahan jenaka tu datang dari kebodohan depa sendiri.

Isu gambar tentera sulu yang mati di dalam satu lubang. Puak pembangkang tak percaya itu mayat tentera sulu sebab berpakaian ala komando VAT69.


Hairan betul aku masih ada orang yang berfikiran macam tahi! Sekiranya komando VAT69 yang mati, pasti kerajaan akan memberitahu. Untuk apa disorok perkara itu? Sekiranya kerajaan sorok perkara itu pun, keluarga anggota tersebut pasti akan menyalahkan kerajaan. Jadi cuba fikir, adakah kerajaan akan sanggup menyorokkan fakta itu? Sedangkan keluarga mereka akan tertanya-tanya kemana anak mereka.Di atas merupakan gambar yang dimainkan oleh blogger pembangkang. Kononnya yang ditangkap hanya memakai baju t-shirt, tak pakai boots. Dan paling menyedihkan mereka mengatakan di dalam lubang itu mayat komando VAT69. 

Sekarang mari kita saksikan gambar salah seorang tentera sulu yang berpakaian seperti di dalam lubang itu.Ini baru seorang. Kalau sudah seorang pun berpakaian seperti ini, apa nak hairan yang lain boleh pakai seperti ini??

Blogger pembangkang akan spin habis-habisan untuk melihat negara kucar-kacir. Semoga Allah membuka pintu hati kalian.Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sendiri komen, sendiri tanggung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...